Skip to main content








Decorative Copper Oasis

The ground floor of a residential building has been converted to the Liang Xin Spa, a centre for oriental therapies based on traditional Chinese imperial techniques, whose philosophy is to combine mind, body and spirit to achieve optimal health and wellness. The design aims to create an urban oasis, conducive to relaxation and wellness.

On the street, the new Spa is celebrated by sublime floral ornaments generated with circular perforations of varying sizes in TECU® Classic bright natural copper sheets, making up the unique façade. The same technique is used internally with perforated copper sheets screening skylights to give dim, indirect lighting, enhancing the relaxing atmosphere.

 

KME MaterialTECU® Classic_punch
ProjectLiang Xin Spa
LocationZaragoza, Spain
ArchitectMagén Arquitectos
PhotosPedro Pegenaute
Copper InstallerInnovhogar

 

Find out more:

  • www.kme.com/tecu
  • www.magenarquitectos.com
  • www.pedropegenaute.es
  • www.innovhogar.es
  • www.liangxin.es